Een kind of jongere dat om welke reden dan ook uit huis geplaatst word ondergaat mogelijk problemen met hechting. Uiteindelijk zal dit in nog meer gedragsproblemen resulteren en is aansluiting vinden vaak het grote probleem binnen de jeugdzorg. Wij bij Lupos richten ons op het bindingsproces door simpelweg de non-verbale en verbale taal van deze jongeren te spreken.

Deze taal is zo makkelijk nog niet. Verplaats u in een jongere die moeite heeft met gedrag dat wij volstrekt normaal vinden. Gezag, sociale contacten of het uiten van emoties zijn voor ons alledaagse dingen maar voor iemand die in een wereld opgroeit waar er sprake is van verwaarlozing, trauma of hechtingsproblematiek is dit verre van normaal. Het individu is het recht op deze basis ontnomen.

Terug naar de basis

Geen basis om vanuit op te stijgen betekent geen plek om op terug te vallen. Niet wetende waar te landen brengt onzekerheid!

Our story

Ervaring

Bij Lupos ligt de werkwijze in de ervaringsdeskundigheid dat het biedt. Onze medewerkers zijn voornamelijk mensen die het leven van deze jongeren van dichtbij hebben meegemaakt en op die manier weten te anticiperen. Wij bij Lupos verstaan en praten de taal.